Despre

Nu, n-am inventat noi roata unui meniu al cărui vedetă principală este oul. Noi doar am potrivit-o în contextul unui București deopotrivă tradiționalist și emancipat. Am surprins oul în câteva ipostaze gurmande clasice și l-am preparat în toate felurile posibile: fiert, omletă, prăjit sau ca zdrențe în supă. Am onorat renumele oului ca “o bună sursă de proteină pentru om” și i-am pus alături ingrediente proaspete, selecționate atent, provenite de la producători locali. Lucrăm exclusiv cu ouă provenite de la găini crescute liber și hrănite corect. Pentru că detaliile contează cel mai mult și pentru că vrem să oferim doar gustul acela plin, pe care și tu îl dorești.

Atât și nimic mai mult.

Preparatele noastre sunt inspirate din street food-ul occidental, însă conțin inspirații locale și elemente culinare orientale. Sunt asamblate fix înainte de momentul servirii și pot fi consumate în orice moment al zilei.

Misiunea

Poate că a venit momentul să punem oul acolo unde-i este locul. Înaintea găinii, pentru că pur și simplu îndeplinește toate condițiile: e bun la gust, îl prepari în toate felurile, îl combini cu ce-ți trece prin cap și pe deasupra este sănătos.

Viziunea

Într-o lume în care am devenit atenți la alimentația zilnică, YOLK își propune să  folosească ingrediente locale, crescute natural, păstrând gustul ăla bun, într-o formă importată cu succes.

Inchide

Sign in

Inchide

Coș (0)

Coșul este gol Nu există nici un produs in coș