Parteneri

Lucrăm cu YOLK-ul la vedere. Sau pe tejghea. Indiferent cum vrei să-i spui, avem o filozofie simplă, dar sănătoasă (și la propriu și la figurat): ori preparăm cu cele mai bune ingrediente, ori ne lăsăm de meserie. Este motivul pentru care am ales cu atenție fiecare furnizor cu care lucrăm: de la cel mai mic amănunt, aparent neînsemnat (sarea), la vedeta meniului nostru: oul. Trebuie doar să verifici lista de parteneri pentru a te convinge că nu e bullshit.

Kanakis
ulei de masline

Producătorul Kanakis, o mică afacere de familie din SV Greciei, este muliplu medialiat pentru produsele sale. Uleiul este presat la rece prin metode mecanice, obținut din măsline atent selecționate. Uleiul extravirgin de măsline vine cu subtilitatea aromei mediteraneene de care avea nevoie gusul YOLK.

Muștar Delacluj

Pentru un gust adevărat de muștar, am ales un partener pe măsură. Localizați în Cluj (duh!), respectă o rețetă tradițională din Transilvania, cu un mic twist modern, care se potrivește de minune cu gustul YOLK. 100% natural, handmade, fără gluten și E-uri.

Ferma Ivașcu

Undeva în județul Buzău, mai exact în Mihăilești, la ferma Ivașcu găinile sunt crescute liber iar ouăle se fac natural, după regulile nescrise ale unei ferme tradiționale. Totul în condiții ce garantează prospețimea și calitatea lor. Asta în cazul în care te întrebai de ce e așa de bun gustul YOLK.

Companion

Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: într-un sandwich bun, pâinea-i miezul. E motivul pentru care am ales Companion ca furnizor pentru chiflele de burgeri, pâinea toast și crutoanele din supă. Ingredientele cu care lucrează (doar făină, maia, sare și apă plată) sunt de cea mai bună calitate, iar pâinea este coaptă prin tehnici tradiționale, în cuptor cu lemne.

Fructele Pământului

Natural, Gustos, Sănătos, Picant. Crescut local. Exact ce căutam ca să adăugăm la YOLK savoarea gustului picant. Așa am ajuns să colaborăm cu Fructele Pământului pentru sosurile cu foc.

Maldon

Suntem atenți la cele mai mici detalii. Mici cât un grăunte de sare. Uite așa am ales să potențăm gustul YOLK cu celebrii fulgi de sare Maldon, cristalizați din apă de mare prin metode tradiționale, fără procesări invazive sau aditivi chimici.

Inchide

Sign in

Inchide

Coș (0)

Coșul este gol Nu există nici un produs in coș