Cele mai noi rețete
De ce cu ou?
Pentru că oricum o dai, e gustos și sățios. În orice combinație de gusturi, preparat în orice variantă, în orice stare de spirit, în orice moment al zilei. De fapt, știi și tu foarte bine de ce cu ou.
De ce YOLK?
“Gălbenuș” era prea lung, “albuș” era prea rasist, iar “ou” era prea in your face. Plus că voiam să păstrăm o mică parte din flavour-ul sursei noastre de inspirație de peste ocean.
Ce-am pus în Yolks?
Ce-ai pune și tu: ingrediente naturale provenite din surse verificate, de la mici producători locali. Dacă nu le-am găsit prin preajmă, am căutat ceva fin, de super calitate. Uleiul de măsline folosit este extra-virgin, presat mecanic la rece din insulele grecești iar fulgii de sare sunt Maldon direct de artizani englezi.
Ăsta e tot meniul?
Ne place să ținem lucrurile cât mai simple, ca să ne putem ocupa de cele mai mici detalii: alea pe care nu le vezi dar pe care le simți la gust. Și în loc să pierzi vremea cu veșnica indecizie între zece feluri de mâncare, mai bine alegi din puține, dar bune. Less is more, as the French say…
Yolk e street food?
Tehnic vorbind, da! Îl preparăm rapid și pe loc!
Dar ia-l ca pe un street food într-o variantă modernă
și versatilă: halit la festivalul preferat,
savurat în parc la o tolăneală de seară sau
servit cald în lunch break-ul de la birou.